Getuigenissen

0
Gebruikers
0
Wereldkampioenschappen
0
Trainingrecords

IntelliGym is een zeer goede trainingsmodule om de spelintelligentie te verbeteren. De Fußball-Eltern-gemeenschap is erg blij om met IntelliGym samen te werken.

Dr. Fabian Preuß, oprichter, Fußball-Eltern Community, Duitsland

Wat zeggen profs en de coaches…

testimonial-Jurrit-Sanders

Dit is ons tweede onderzoeksjaar met the IntelliGym. Tot zover zijn de resultaten hoopgevend en genieten de spelers er echt van. De trainersstaf van de academie-waaronder een aantal ex-prof spelers-, zijn sterke voorstanders van the IntelliGym, wat voor ons heel belangrijk is.” “We weten een hoop over fysieke, technische en-tactische training. Echter weten we nog niet zoveel over cognitieve training. Het aanscherpen,het alerter maken van het intellect zou de volgende stap kunnen worden

Na 3maanden IntelliGym is het tactisch inzicht van ons team enorm verbeterd. Het is veel beter dan in dezelfde periode van voorgaande seizoenen. Deze progressie is zonder meer te wijten aan het IntelliGym programma.Je kan de correlatie zien tussen het voetbal en IntelliGym . In het verleden legde ik spel intelligentie uit m.b.v video sessies, nu hoeven ze het alleen maar te beoefenen! En nog meer, je hoef ze niet te dwingen.Ze doen het gewoon.Ik ben binnenkort 60 en ik heb nooit zo iets gezien als IntelliGym. Ik geloof dat het een nuttig mentaal insrument is, wat ons een grote voorsprong geeft op andere teams.

testimonial-Marijn-Beuker

We zijn altijd op zoek naar een voordeel. IntelliGym geeft dat voordeel. We hebben goede resultaten uit het programma gezien en het sluit mooi aan bij onze filosofie over voetbal. Als gevolg van de training met IntelliGym bij onze club kunnen onze spelers sneller kansen herkennen voordat ze plaatsvinden en ze op het juiste moment uitbuiten.

Alexander-Pfeifer

De spelers die het IntelliGym programma beoefenen, zijn meer gefocused en genieten meer van de training.We zagen al een vooruitgang na 6 tot 8 trainingen.

Alexander Pfeifer, Staflid van SK Rapid Wien
testimonial-luc_van_agt

Onze ervaring met IntelliGym is buitengewoon positief. We hebben goede resultaten gezien en voeren het programma nu uit bij meer teams bij PSV.

testimonial-Steffen-Wiess

Na de test presteerde de IntelliGym getrainde spelers veel beter dan de controle groep. Later viel het me op dat ze tijdens 4 tegen 4 veel betere beslissingen maakten.

Als keeper begint het spel met jou. Door IntelliGym zie ik meer gelegenheden voordat ze daadwerkelijk gebeuren. Ik zag de ontwikkeling van het spel op verschillende frisse manieren na de training met IntelliGym, dit instrument heeft de progressive in mijn spel enorm geholpen.

Wat zeggen topjeugdvoetballers…

Hamburg SV Soccer IntelliGym

Ik heb 14 trainingsessies volbracht , het heeft al mijn acties zonder bal verbeterd en het helpt mij enorm bij de ontwikkeling van de diepte passing. Ik vertelde mijn andere vrienden over hoe leuk en effective the IntelliGym is, en heb het hen ook aanbevolen.

PSV Eindhoven Soccer IntelliGym

The IntelliGym is leuk en ik zou het ook beoefenen als het geen onderdeel van onze Academie zou zijn. Als doelman is het heel belangrijk om te communiceren met mijn team. The coach mode in the IntelliGym helpt mij om het over te brengen op het veld. Ik merk ook dat mijn voetenwerk en mijn reflexen sterk verbeterd zijn. Tijdens the IntelliGym speel ik ook op andere posities en dat helpt mij om me In te leven in de hoofden van de aanvallers die tegen mij spelen.

De IntelliGym lijkt op de echte voetbalwereld. Het vereist van je om snel te handelen in een kleine ruimte, en dat verbetert mijn precisie op het voetbalveld. Je kan tegelijkertijd dribbelen en je ploeggenoten coachen, waardoor de communicatie met mijn medespelers enorm verbeterd. Het is pittig werk, maar in het meeste geval is het leuk om te doen.

Hamburg SV Soccer IntelliGym

Ik heb tot nu toe 19 sessies voltooid en tot zover is het leuk en uitdagend. Door de work outs zie ik meer passing opties en volg ik beter de spelers op het veld.

Mijn overzicht op het voetbalveld is verbeterd en tevens het maken van betere en snellere beslissingen: zoals wanneer moet ik gaan dribbelen, wanneer pasen en naar wie. Ik kijk ook beter om me heen voordat ik een bal ontvang.

PSV Eindhoven Soccer IntelliGym

The IntelliGym is het meeste van de tijd leuk om te doen ondanks dat het hard werken is. Je ziet dat het de link legt naar de uitdagingen van het echte voetbalspel. Ik merk dat tijdens het onderdeel van “beperkte zicht” mij juist helpt om beter rondom me heen te kijken op het veld.Het helpt me om beter te anticiperen tijdens de verschillende voetbalacties. Mijn positionering en bewegingen zonder bal zijn duidelijk verbeterd.

PSV Eindhoven Soccer IntelliGym

Ik geniet van the IntelliGym en met name van het gedeelte waarbij delen geblindeerd zijn.Het volgen van de positioneringsinstructies geeft je vertrouwen omtrent de juiste positie in het veld en vermijdt allerlei neigingen om een andere positie te kiezen. Het verbeterd de omschakeling en mijn passing.

Hamburg SV Soccer IntelliGym

Ik beoefen dit jaar the IntelliGym en heb mijn beslissingsnelheid verbeterd. Ik zie de volgende beweging voordat ik de bal krijg en het verbeterde mijn acties zonder bal. Tevens verbeterde het ook de communicatie met mijn medespelers tijdens de wedstrijd. The IntelliGym helpt mij om op twee verschillende posities te spelen.

PSV Eindhoven Soccer IntelliGym

Tijdens het IntelliGym trainingsprogramma kan je pas om de bal vragen als je op de juiste plek sta. Op het voetbalveld sta ik nu ook vaker op de juiste plek. Ik vind het leuk om met het programma te werken en het verbeterd ook mijn defensieve kwaliteiten. Tevens merkte ik dat ik meer bewust ben van mijn medespelers op het veld.

Ik merk dat mijn spelintelligentie is verbeterd”. Dat betekent dat ik meer speloverzicht heb en beter communiceer met mijn medespelers. Het IntelliGym programma is niet makkelijk, maar ik vind het leuk om te beoefenen! Het verbeterde inzicht in het IntelliGym programma, geeft mij een beter overzicht op het voetbalveld.

Ik hou van the IntelliGym uitdaging met het 1 keer aanraken. Ik kan merken hoe het mijn beslissingssnelheid met de bal verbeterd heeft. We willen volgend jaar graag doorgaan met the IntelliGym en zullen er zeker tijd voor vrij maken.

Wat de gebruikers zeggen…

Mijn zoon Henry is op zijn tiende-de vroegste aanbevolen leeftijd-begonnen met het beoefenen van Voetbal IntelliGym. Hij beoefent het programma al 1 jaar, en wij beiden zien vooruitgang op verschillende fronten. Hij heeft meer zelfvertrouwen en voelt zich meer op zijn gemak met het maken van besissingen tijdens de wedstrijd. Het voltooiingspercentage van het direct afspelen is toegenomen. Zijn bewegingen na het afspelen zijn efficienter en zorgen ervoor dat zijn ploegenoten meer afspeelmogelijkheden hebben. Hij onderschept veel vaker de bal van de tegenstander. Zonder twijfel heeft het regelmatig beoefenen van het plezierige en uitdagende Voetbal IntelliGym programma veel bij gedragen aan zijn ontwikkeling als voetballer in het afgelopen jaar! Hij kijkt er naar uit om het als vast onderdeel te integreren samen met zijn geliefde voetbaltrainingen.

Kurt Heldwein, MA, United States